Battre Folk 2020

10.–11.7.2020 | Hailuoto

Info

Bättre Folk on uuteen musiikkiin ja kirjallisuuteen erikoistunut ihmeellinen kulttuurifestivaali. Uuden musiikin ja kirjallisuuden lisäksi festivaalialueelta löytyy lähiruokaa, luomuviinejä sekä -oluita tarjoilevia ravintoloita ja baareja, yhteisötaidetta sekä useita yleisön vapaassa käytössä olevia saunoja ja paljuja.

Bättre Folk järjestetään 10.–11.7.2020 Hailuodon Marjaniemessä, käytännössä keskellä merta. Festivaalin ikäraja on 18-vuotta ja festivaalialue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

Muistathan myös varata käteistä mukaan, sillä Marjaniemessä ei ole pankkiautomaattia, eivätkä maksukortit välttämättä toimi kaikkialla.

Huom. Marjaniemessä vallitsee merisää, pukeuduthan lämpimästi.

Festivaalialueella kiellettyjä asioita ovat omat alkoholijuomat, omat ja muiden huumeet, kesyt- ja villieläimet, kaikenlaiset aseet, sateenvarjot sekä muut toisille mahdollisesti vaaraa aiheuttavat esineet. Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka. Festivaalin sisäänkäynnillä asiakkaille suoritetaan turvatarkastus.

Löytötavaroita voi tiedustella festivaaliaikana narikasta. Festivaalin päätyttyä löytötavarat toimitetaan lähimmälle kyttikselle.

Esiintyjät

CHISU

MAUSTETYTÖT

PARIISIN KEVÄT
HENRIK! X TEKSTI TV-666

PLUTONIUM 74
RÄJÄYTTÄJÄT
RISTO
ANTTI AUTIO
HULDA HUIMA

AINO VÄHÄPESOLA
Johannes Ekholm

HELMI KAJASTE
Veera & Ümit

Emmi-Liia Sjöholm
Maija Muinonen
Aura nurmi

aikataulu

Perjantai 10.7.


16:30 ANTTI AUTIO

17:30 AURA NURMI
18:30 RÄJÄYTTÄJÄT
19:30 MAIJA MUINONEN
20:30 PARIISIN KEVÄT
21:30 VEERA & ÜMIT
22:30 MAUSTETYTÖT

Lauantai 11.7


14:30 HULDA HUIMA

15:30 HELMI KAJASTE
16:30 RISTO
17:30 EMMI-LIIA SJÖHOLM
18:30 HENRIK! X TEKSTI-TV 666
19:30 AINO VÄHÄPESOLA
20:30 PLUTONIUM 74
21:30 JOHANNES EKHOLM
22:30 CHISU

Liput

Ennakkoliput myy TIKETTI

Ennakkoliput

Fredag-Lördag 75 kr
Fredag 45 kr
Lördag 45 kr

(Rajattu määrä ennakkolippuja myynnissä Hailuodon K-marketissa.)

Muistathan, että ennakkolippuja on myytävänä rajallinen määrä ja yleensä ne loppuvat ennemmin tai myöhemmin.

Saapuminen

Hailuoto on saari Oulun edustalla. Hailuotoon saavutaan lautalla Oulunsalosta. Suosittelemme lauttarannassa syntyvien ruuhkien vuoksi saapumaan ajoissa, tyyliin jo edellisenä päivänä sekä lykkäämään lähtöä mahdollisuuksien mukaan ruuhkien välttämiseksi.

Lauttarannassa ruuhkat voivat olla useita tunteja, eikä omalla ajoneuvolla kannata edes yrittää saapua saarelle. On olemassa kaksi vaihtoehtoa välttää ruuhkat täysin, ja viettää aikaa festivaalialueella ruuhkan sijaan: Oulusta lähtevä festaribussi ja Hailuodon sisäinen festaribussi.

FESTARIBUSSI ULEÅBORG

aikataulut julkaistaan myöhemmin

FESTARIBUSSI KARLÖ

aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Majoittuminen

Majoituskapasiteetti Hailuodossa on hyvin, hyvin rajallista, mutta nopeimmille on tarjolla useita majoitusvaihtoehtoja.

Marjaniemestä löytyy pienehkö hotelli. Lisäksi Hailuodosta löytyy vuokrattavia loma-asuntoja sekä rantamökkejä. Lisätietoja majoituksesta löydät Hailuodon kunnan nettisivuilta.

Metsäleirintäalue

Festivaalinen legendaarinen ja maksuton leirintäalue Skog Camping löytyy lyhyen kävelymatkan päästä festivaalialueesta, meren rannanalta. Vaatimattomalta ja metsäiseltä leirintäalueelta löytyy wc:t ja roskikset, mutta ei vesipistettä eikä suihkuja. Leirintäalueelle ei pääse autolla ja avotulen tekeminen on kielletty. Muista oma juomavesi!

Hailuoto on kokonaisuudessaan osa suomalaista kansallismaisemaa. Avotulen tekeminen ja roskien jättäminen luontoon on ehdottomasti kielletty ja hyvin, hyvin väärin. Sitä paitsi roskaaminen on tyhmää.

Talkootyö

Vapaaehtoiset työntekijät ovat merkittävässä osassa onnistuneen tapahtuman luomisessa.

Bättre Folk etsii tänäkin vuonna hyviä tyyppejä tekemään kesän vinkeintä festivaalia. Talkoolaisille tarjotaan telttapaikka, lämmin ruoka ja pääsy festivaalille viikonlopun aikana.

Talkoolaishaku aukeaa huhtikuussa.

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyökumppanit

(Bättre Folk pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden varalta ja Force Majeure-tapauksissa)