Battre Folk 2021

16.–17.7.2021 | Hailuoto

Info

Bättre Folk on uuteen musiikkiin ja kirjallisuuteen erikoistunut ikoninen hipsterifestivaali. Uuden musiikin ja kirjallisuuden lisäksi festivaalialueelta löytyy lähiruokaa, luomuviinejä sekä -oluita tarjoilevia ravintoloita ja baareja, yhteisötaidetta sekä useita yleisön vapaassa käytössä olevia saunoja ja paljuja.

Bättre Folk järjestetään 16.–17.7.2021 Hailuodon Marjaniemessä, käytännössä keskellä merta. Festivaalin ikäraja on 18-vuotta ja festivaalialue on kokonaisuudessaan anniskelualuetta.

Huom. Marjaniemessä vallitsee merisää, pukeuduthan lämpimästi.

Festivaalialueella kiellettyjä asioita ovat omat alkoholijuomat, omat ja muiden huumeet, kesy- ja villieläimet, kaikenlaiset aseet, sateenvarjot sekä muut toisille mahdollisesti vaaraa aiheuttavat esineet. Sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka. Festivaalin sisäänkäynnillä asiakkaille suoritetaan turvatarkastus.

Löytötavaroita voi tiedustella festivaaliaikana narikasta. Festivaalin päätyttyä löytötavarat viedään lähimmälle kyttikselle.

Esiintyjät

CHISU
JESSE MARKIN
LITKU KLEMETTI
MAUSTETYTÖT
PARIISIN KEVÄT
RUUSUT
UUSI FANTASIA
VESTA
YONA
ARPPA
URSUS FACTORY
SAMULI PUTRO

AINO VÄHÄPESOLA
ELSA TÖLLI
JOHANNES EKHOLM
LAURA GUSTAFSSON
SAARA TURUNEN
TERHI KOKKONEN
TOMMI LIIMATTA

aikataulu

Perjantai 16.7.


16:30 LITKU KLEMETTI

17:30 TOMMI LIIMATTA
18:30 MAUSTETYTÖT
19:30 AINO VÄHÄPESOLA
20:30 VESTA
21:30 ELSA TÖLLI
22:30 PARIISIN KEVÄT

Lauantai 17.7.


14:30 JESSE MARKIN

15:30 LAURA GUSTAFSSON
16:30 YONA
17:30 SAARA TURUNEN
18:30 UUSI FANTASIA
19:30 JOHANNES EKHOLM
20:30 RUUSUT
21:30 TERHI KOKKONEN
22:30 CHISU

Sunnuntai 18.7.


16:00 ARPPA

18:00 URSUS FACTORY
20:00 SAMULI PUTRO

Liput

Ennakkoliput myy TIKETTI

Ennakkoliput

Fredag-Lördag 85 kr
Fredag 55 kr
Lördag 55 kr

Muistathan, että lippuja on myytävänä rajallinen määrä ja niistäkin suurin osa myyty.

Saapuminen

Hailuoto on saari Oulun edustalla. Hailuotoon saavutaan uimalla tai lautalla Oulunsalosta. Suosittelemme lauttarannassa syntyvien ruuhkien vuoksi saapumaan ajoissa, tyyliin jo edellisenä päivänä sekä lykkäämään lähtöä mahdollisuuksien mukaan ruuhkien välttämiseksi.

Lauttarannassa ruuhkat voivat olla useita tunteja, eikä omalla ajoneuvolla kannata edes yrittää saapua saarelle. On olemassa kaksi vaihtoehtoa välttää ruuhkat täysin, ja viettää aikaa festivaalialueella ruuhkan sijaan: Oulusta lähtevä festaribussi ja Hailuodon sisäinen festaribussi.

FESTARIBUSSI ULEÅBORG

aikataulut julkaistaan myöhemmin

FESTARIBUSSI KARLÖ

aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Majoittuminen

Majoituskapasiteetti Hailuodossa on hyvin, hyvin rajallista, mutta nopeimmille on tarjolla useita majoitusvaihtoehtoja.

Marjaniemestä löytyy pienehkö hotelli. Lisäksi Hailuodosta löytyy vuokrattavia loma-asuntoja sekä rantamökkejä. Lisätietoja majoituksesta löydät Hailuodon kunnan nettisivuilta.

Metsäleirintäalue

Festivaalinen legendaarinen ja maksuton leirintäalue Skog Camping löytyy lyhyen kävelymatkan päästä festivaalialueesta, meren rannanalta. Vaatimattomalta ja metsäiseltä leirintäalueelta löytyy wc:t ja roskikset, mutta ei vesipistettä eikä suihkuja. Leirintäalueelle ei pääse autolla ja avotulen tekeminen on hyvin vaaralista ja ehdottomasti kielletty.

Huom. kyseessä ei ole oikea leirintäalue, vaan ns. tilapäinen leirintäalue. Muista oma juomavesi!

Hailuoto on kokonaisuudessaan osa suomalaista kansallismaisemaa. Avotulen tekeminen ja roskien jättäminen luontoon on ehdottomasti kielletty ja hyvin, hyvin väärin. Sitä paitsi roskaaminen on todella tyhmää.

Talkootyö

Talkoolaiset ovat merkittävässä osassa onnistuneen tapahtuman luomisessa.

Talkoolaiset ovat merkittävässä osassa onnistuneen tapahtuman luomisessa. Bättre Folk etsii tänäkin vuonna hyviä tyyppejä tekemään kesän vinksahtaneinta festivaalia. Talkoolaisille tarjotaan telttapaikka, lämmin ruoka ja pääsy festivaalille viikonlopun aikana.

Hae talkoolaiseksi täällä!

Pääyhteistyökumppani

Yhteistyökumppanit

(Bättre Folk pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden ja kulkutautien varalta sekä Force Majeure-tapauksissa)

Applikaation yksityisyyskäytäntö / Application Privacy policy

 

Emme tee tiedoillasi mitään, joten emme kerää niitä mihinkään. Ostotapahtumassa pyydämme sähköpostiosoitteesi, jota käytämme ainoastaan maksuvahvistuksen lähettämiseen. Sähköpostiosoitetta ei tallenneta. 

Festivaalin jälkeen voit antaa palautetta ja halutessasi osallistua ilmaisten lippujen arvontaan ensi vuodelle. Tällöin sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan informoimaan ilmaisten lippujen saajaa.

– – – – –

We do not collect any of your information while using the app. When buying a ticket we ask for your e-mail which is used only for sending the payment confirmation. We do not save your e-mail. 

After the festival you may choose to give feedback about the app. If you wish, you may give us your e-mail address to be able to get free ticket for next years festival. We use the e-mail address only to inform the lucky one how will receive the free tickets.